Laatste nieuws/activiteiten

Help ze niet naar de tuut

Je kind komt terug thuis van een fuif waar de muziek door de boxen knalt... Je kind beluistert uren muziek, dat je trouwens kan horen tot in de slaapkamer...  

Als ouder zijn we allemaal bezorgd om de gezondheid van onze kinderen. We willen niet dat onze kinderen gehoorschade (vb. oorsuizen) oplopen door luide muziek of ander lawaai. Help ze niet naar de tuut is een campagne vanuit het departement leefmilieu, natuur en energie. Op deze site kan je testen hoe groot de kans op gehoorschade is. Niet alleen de test, maar ook allerlei informatie is er te vinden.

Oudercafé 17 december 2015 

De 2de editie van het oudercafé op donderdag 17 december, georganiseerd door de oudervereniging van Sint-Ferdinand, was een schot in de roos. Vooraf hadden de leden voor onder meer koffie, cola en enkele versnaperingen gezorgd. De meer dan 100 theelichtjes die de weg naar de P-zaal verlichtten, zorgden voor een echte kerstsfeer. Uiteindelijk kwamen een 150-tal ouders en jongeren van de sfeer proeven en genieten van een hapje en een drankje. Dit was meteen een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. Stilaan begint het oudercafé uit te groeien tot een echte kersttraditie.

Opendeur 2015 

dartsspel2Op dartsspel 126 april 2015 was er onze jaarlijkse open-deur-dag. Ook de oudervereniging was uiteraard van de partij. Voor amper één euro kon men deelnemen aan een dartsspel . Had je geluk –in de meeste gevallen was dit zo- kon je een leuke prijs winnen. Voetballen , sportzakken , gereedschappen , sjaals van KRC Genk , weegschalen , … vlogen de deur uit. De deelnemende bezoekers gingen tevreden naar huis en in totaal was er een opbrengst van 235.50 euro voor de oudervereniging. Met dit bedrag steunt de oudervereniging de school. We willen de sponsors en iedereen die deelnam en/of meehielp aan de organisatie van harte bedanken ! Wil jij lid worden van de oudervereniging ? Altijd van harte welkom !

 

dartsspel3

 

 

 

 

 

 

 

 

Infoavond ‘cyberpesten’

Naar aanleiding van DE WEEK TEGEN PESTEN VAN 6 TOT 13 FEBRUARI 2015 organiseerde onze school in samenwerking met de oudervereniging, de werkgroep Ovespo, Childfocus, Veiligonline en de Gezinsbond van Lummen afgelopen dinsdag een infoavond met als thema ‘Cyberpesten… pesten in een 'modern jasje’. 

Foto infoavond cyberpesten

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.