Beloningsactiviteit airsoften

Op 29 maart zijn de leerlingen van de tweede graad gaan airsoften. Een leuke dag, twee verslagen vinden jullie hieronder!

Arno, 3-4 BM2

Iedereen had er heel het jaar naar uitgekeken en eindelijk was het zo ver, we gingen airsoften! Woensdag ochtend stond iedereen klaar in de rij want we hadden er veel zin in. We kwamen aan en kregen onze overals, maskers en natuurlijk ons geweer. Oh wat zagen we er stoer uit.
Nog vlug de uitleg gekregen, de teams gemaakt en we konden eraan beginnen. De 2 teams werden elk in een verschillend kamp gezet. Zodra het startsignaal gegeven werd rende de 2 teams op elkaar af. Tijdens het vuurgevecht kwamen er veel kogels en zweet aan de pas. Na een lange 1ste ronde was het team zwart dat overwinning pakte door het andere team uitte schakelen. In het 2de spel moesten de 2 teams de vlag gaan zoeken die verstopt lag in het huisje. Ons team had het idee voor optesplitsen in 3 groepjes van 3 man. De vlag was nergens te zien maar, door de 2 tips van de scheidsrechter hebben we de vlag uiteindelijk toch gevonden. Er waren 2 intensieve rondes voorbijgegaan. Tijd voor een pauze. We kregen flesjes water en super lekkere wafels! Zo konden we er weer volledig voor gaan in het laatste spel. In het laatste spel moest ons team het huis beschermen terwijl het andere team het wou overnemen. We hebben goed stand gehouden en het huis verdedigt. Maar aan alles komt een einde. Het airsoften was gedaan, we moesten terug naar school.
Deze dag was super verlopen. Iedereen bedankt voor deze leuke dag!

 

Jarno, 3 Kantoor

Op 29 maart 2017 is de 2de graad gaan airsoften in de bossen van Bolderberg. Toen de bel ging 's morgens zijn we direct naar de auto's van de leerkrachten vertrokken. Eens we daar allemaal waren, hebben we onze bescherming aangedaan en kregen we uitleg over hoe we de wapens moesten hanteren en over de spelregels. We hebben vier rondes gespreld. In de eerste ronde moesten we iedereen van het andere team neerschieten. In de tweede ronde was het eigenlijk 'Capture the flag', je moest de verstopte vlag zien te vinden. In de derde ronde moest het ene team het huis verdedigen voor vijftien minuten lang, het andere team moest proberen de controle van het huis over te nemen. De vierde ronde was hetzelfde als ronde drie, maar de teams moesten van kant wisselen. Daarna was het tijd om terug naar school te gaan.

 

 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.