Solliciteren

 

Vacature directeur OV4-OV1

Secundaire school Sint-Ferdinand is op zoek naar een directeur OV4-OV1. Secundaire school Sint-Ferdinand maakt deel uit van het orthopedagogisch centrum Sint-Ferdinand en is een initiatief van de organisatie Broeders van Liefde. Sint-Ferdinand biedt zorg en onderwijs aan kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en bestaat uit twee scholen voor buitengewoon onderwijs (1 lager en 2 secundair), een MFC en een volwassenwerking.

Directeur OV4-OV1

Secundaire school Sint-Ferdinand onderdeel OV4 biedt onderwijs en begeleiding aan normaal begaafde jongeren met gedrags- en emotionele problemen (type 3) en/of autisme (type 9). We organiseren de OV4 werking op 3 campussen. Op de campus te Lummen worden de beroepsgerichte opleidingen aangebonden. Op de inclusie-campussen te Leopoldsburg en Tessenderlo wordt naast de brede 1ste graad A-stroom, technisch (TSO) en algemeen (ASO) secundair onderwijs aangeboden in nauwe samenwerking met de gewone scholen (THHI en Sint-Michiel).

Wat OV1 betreft bieden we onderwijs en begeleiding aan voor jongeren met ernstige gedrags- en emotionele problematieken (type 3) en/of autisme (type 9). Binnen deze vorm van onderwijs wordt volledig onderwijs op maat aangeboden, vertrekkende vanuit de sociaal-emotionele noden.

Onder de verantwoordelijkheid van de algemeen directeur van het OC bouw je en samen met je collega van de OV3 afdeling de werking van de school uit.

Hier vind je de vacature.

 

Spontane sollicitaties

Spontane sollicitaties voor de Secundaire Scholen Sint-Ferdinand OV1-OV3-OV4 kan je versturen naar het volgende mailadres: sollicitatiessecundairescholen@ferdinand.broedersvanliefde.be 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.